aktiv

Planlægger du en ferie, der skal foregå i naturen, har du en masse at glæde dig til! Uanset om du er garvet friluftsentusiast eller blot skal prøve det for første gang, har du masser af spændende og smukke øjeblikke i vente.

For at hjælpe dig godt på vej til at få den bedst mulige aktive ferie i naturen, finder du her 3 gode tips til, hvordan du kan få netop det.

Less is more

Når det omhandler en aktiv naturferie, gælder det minimalistiske princip ’less is more’ i allerhøjeste grad. Når man skal opholde sig i naturen og måske vandre rundt, bliver du hurtigt meget træt af at have pakket ekstra udstyr, som du alligevel ikke fik brug for.

Der er dog alligevel en del vigtige og essentielle genstande, det er nødvendigt, du har med dig på din tur. Det gælder – blot at nævne et par stykker – for eksempel udstyr til at sove, slå lejr og til at lave mad. Til hver af disse vitale funktioner, som bare skal være på plads til en aktiv rejse, knytter der sig en del forskelligt udstyr. Du kommer ikke langt uden en sovepose, noget at lave mad i og udstyr til at lave et bål.

Du må derfor ikke gå ned på udstyr, selvom det heller ikke er klogt at medbringe mere end højst nødvendigt. Det kan være en svær balancegang at skulle finde, men lykkedes alligevel som oftest.

Medbring udstyr i god kvalitet

Det andet tip til en succesfuld aktiv naturrejse er at sørge for at det udstyr, man vælger at bringe, er i god kvalitet og virkelig kan holde til noget. Er du i sted i længere tid, er dette blot endnu vigtigere. Der er ikke noget sjovt ved at stå midt i en skov med et telt, der er faldet halvt fra hinanden.

Kig derfor dit udstyr grundigt igennem, før du tager af sted, og udskift det, som du kan se, der trænger til en udskiftning. Du vil helt sikkert fortryde det grueligt undervejs, hvis det viser sig, at den lille detalje, du sagde pyt til, viser sig at blive vital. Det er derfor som altid bedst at være på den sikre side og ikke sætte dig selv i større risiko end yderst nødvendigt.

Et godt sted at købe Outdoor udstyr online er selvfølgelig hos Outdoor Pro, så det er i hvert fald værd at tjekke ud.

Sørg for, at det er nemt at lave god mad

Den ting, som nok afholder de fleste mennesker fra at tage på campingtur, ud over at man ikke har det moderne livs bekvemmeligheder, er mad. Dette er virkelig en skam, da det faktisk kan lade sig gøre at lave lækkert mad udendørs.

For eksempel kan man købe Petromax hos Outdoor Pro, som er et lækkert mærke i god kvalitet til udendørs madlavning. Det skal man bestemt ikke snyde sig selv for at investere i, når man er på en aktiv udendørs ferie.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *