Hvem elsker ikke at holde ferie og slappe af? Vi elsker det alle sammen. Det behøver dog ikke være en kedelig fornøjelse at få fri fra arbejde, skole eller andre forpligtelser. Her finder du fire gode tips til at kombinere feriestemningen med en smule spænding. Her finder du både forslag på ting, som du kan lave alene eller sammen med andre, hjemme eller ude af huset, som koster penge eller som er komplet gratis for din pengepung. Med andre ord er der forslag til alle, uanset hvad dine præferencer måtte være.

Planlæg ferien og kom i feriestemning

Savner man at have noget at glæde sig til i hverdagen, så kan man med fordel begynde at planlægge ferien eller andre aktiviteter lang tid inden man skal afsted. Men hvad skal man finde på?

I kan eksempelvis tage i en fed forlystelsespark, hvor I kan få hjertet helt op i halsen i de vilde rutsjebaner eller afprøve spændingen ved det hjemsøgte hus. Der kan være mange mennesker i forlystelsesparkerne i ferietiden, men det er en god måde at kombinere ferien med lidt spænding. Hvis ikke forlystelsesparker er din kop te, kan I forsøge jer med mere private aktiviteter som paintball eller måske laser tag, hvor I, i mørket, løber rundt og skal forsøge at nedlægge modstanderens hold med jeres laserpistoler. Det er ikke blot udfordrende, det er også hamrende nervepirrende og noget, man sagtens kan bruge et par timer på og få tid til, uanset om I har ferie eller ej.

Du kan også pakke en taske med fiskestænger, blink og madding og tage på fisketur. Det er især oplagt om sommeren, men man kan også sagtens fiske i efterårs- eller påskeferien, hvor fiskene er mere livlige. Det er en hyggelig og afslappende måde at fordrive en feriedag på, men I bibeholder samtidigt spændingen ved at stå på bredden og vente på, at en fisk bider på.

Odds og andre spil

Om du spiller alene eller med andre er helt op til dig, men både fysiske spil og odds giver spænding til hverdagen. De fleste mennesker elsker den intense følelse af at konkurrere og det er bare lidt sjovere, når der er noget på spil. At oddse er en både afslappende og spændende aktivitet. Du tager bare din tablet, smartphone eller bærbar med ud i solen og så kan du ellers give den gas på diverse sportsgrene. Du kan også prøve kræfter med spændingen i at spille online casino, som du også kan finde på de fleste betting-sider.

Hvis du hellere vil spille på traditionel vis og bevare den gode feriestemning, kan du jo passende invitere enten familie eller venner over til en spilaften. Disk op med nogle snacks og lækre drinks, og så er I ellers klar til at kaste jer over timevis af sjov og spænding med Matador, Poker, Settlers eller måske et helt fjerde spil. Således går der hurtigt et par timer og I kan prøve hinanden af i forskellige discipliner.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.