Er du netop i gang med at lave rejseplaner for 2017, og er du i tvivl om, hvor rejsen skal gå til? Er du tilmed eventyrlysten og har intentioner om at se mange forskellige dele af verdenshjørner? Her får du fire rejsedestinationer med begrundelser for, hvorfor turen netop skal gå til de lande.

Det smukke Maldiverne

Vil du opleve et varmt og solrigt paradis? Så vil Maldiverne være den ideelle rejsedestination for dig. Maldiverne er kendt for deres flotte, forførende strand, deres smukke koralrev med et utroligt dyreliv samt romantiske omgivelser. Er du dykkerinteresseret eller blot eventyrlysten efter det eksotiske paradis? Så skal rejsen i 2017 gå til Maldiverne. Her kan du finde en rejse til Maldiverne.

Billige Litauen

Litauen er en del af de Baltiske lande – fyldt med spændende kulturelle oplevelser. Hvis du vælger at besøge Litauen, vil du møde en helt anden kultur end den danske. Du vil desuden have mulighed for at møde spændende gammel arkitektur samt smukke kirker. Derudover er det meget billigt i Litauen, og du vil blive overrasket over, hvor langt pengene rækker – specielt i forhold til herhjemme.

Litauen er helt sikkert et besøg værd og vil med sine anderledes omgivelser og billige priser, give dig en på opleveren. Derudover skal du ikke flyve så langt for at nå denne destination.

Regnfulde Irland

Ønsker du at opleve en storslået natur? Så skal Irland være din kommende destination. Frodige enge, fårehold og stenformationer er blot noget af det, som den irske natur kan byde på. Derudover er et besøg på en lokal irsk pub også en oplevelse, hvor du ikke kan undgå at få stukket et par skummende ølkrus i hånden samt skåle med de lokale irere. Irland ligger ligesom Litauen ikke lang fra Danmark, så du ikke behøver at bruge mange penge på selve flyrejsen. Dog er det en del dyrere at gæste England, og priserne på de forskellige varer er til den dyre side.

Afrikanske Namibia

Det sidste forslag er mere omkosteligt end de tre ovenstående, men til gengæld indbydende for en kæmpe kulturel oplevelse. Namibia ligger i det sydlige Afrika, som både byder på hav, ørken og storbyer. Altså tilbyder landet mange forskellige former for oplevelser og er desuden også en stor kulturel oplevelse – langt fra de danske vante omgivelser. Oplev en ny, spændende kultur og se, hvordan mennesker lever i Afrika. Hvis du bevæger dig ud i naturen, har du mulighed for at se alt fra elefanter til næsehorn og over 340 forskellige fuglearter.

Desuden finder du op til flere forskellige folkeslag, som uden tvivl vil fascinere dig med deres anderledes ritualer og kulturelle værdier.

Fandt du en eller flere af ovenstående destinationer interessante? Så er det bare om at få rejsen bestilt. Desuden skal du huske at have pakkeudstyret i orden med en kvalitetskuffert. Hos Kuffert Thomsen kan du finde et stor udvalg af forskellige kufferter i mange forskellige designs og størrelser. se på www.kuffertthomsen.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.