Rigtig mange danskere er lige nu på vej på ferie sydpå – hvad end det er charterferie eller storbyferie. Der er dog en lang række ting, man skal huske at have styr på inden ferien: er passet fornyet? Er rejseforsikringen i orden? Er kufferten for slidt? Og hvad skal der pakkes i den? Du kan spare dig selv for en hel del hovedpine på ferien, hvis du husker at tjekke op alle disse ting, inden du tager sydpå til varmere temperaturer, drinks på stranden og shopping.

Tip: køb et ur og drop telefonen

Husk, du skal på ferie, og du kan derfor gøre klogt i at lægge telefonen væk – helt væk! Drop telefonen, så du ikke tjekker arbejdsmailen eller tager arbejdsrelaterede opkald. Sandheden er dog, at vi også i høj grad bruger telefonen til at se, hvad klokken er i løbet af dagen. Gå derfor på opdagelse i Cluse ure og find et ur, der passer til den kommende ferie. Du vil med garanti have nemmere ved at lægge telefonen væk.

Rejseforsikring og pas

Det er utrolig vigtigt, at du har fuldstændigt styr på, om du har en rejseforsikring, og om den gælder i det land, du rejser til. Hvis du er tvivl – ring da til dit forsikringsselskab og få hjælp til rejseforsikringen. Uheldet kan være ude – også for dig. Tjek også, om passet stadig er gældende, så du ikke står i lufthavnen med et pas, der er udløbet, hvorfor du må droppe alle ferieplanerne.

Duer kufferten endnu?

Det er utrolig vigtigt, at din kuffert er i god stand og ikke er alt for slidt – for så risikerer du, at din bagage ligger og flyder på hele bagagebåndet i lufthavnen. Hvis du skal ud og investere i en ny kuffert, kan du med fordel overveje, hvilken type det skal være, og hvor stor den skal være. Hvis du skal på kør-selv-ferie, kan du med fordel købe en blød kuffert, så det bliver nemmere at pakke bilen, hvis i skal mange mennesker afsted.

Hvad skal der pakkes?

Nu kommer det store spørgsmål: hvad skal der pakkes i kufferten? Start med at tjekke vejrudsigten for jeres rejsedestination og læg specielt mærke til temperaturen til aften- og nattetimerne, da denne nogen steder falder rigtig meget. Pak en god blanding af kjoler, nederdele, shorts, bluser og toppe – både til stranden, til gåture og til restaurantbesøg. Hvis I skal se mange attraktioner og på storbyferie, kan du med fordel pakke en smule træningstøj – det er nemlig rigtig rart at have på, hvis i befinder jer i byen, hvor det er varmt, og hvor der ikke er mulighed for at tage en tur til stranden og blive kølet ned. Husk også at pakke accessories i form af smykker, hatte og halstørklæder, der kan pifte ethvert outfit op.

Hvis du følger disse råd, er du med garanti klar til at holde ferie og tage sydpå. Husk at lægge telefonen væk, så du kan få ladet batterierne op.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.