5 gode råd til dig, der rejser med meget små børn

Ude-og-opleve-verden-med-et-lille-barn

11 måneder siden |  0 comments  |  Livet som rejsende

Hvis du skal ud at rejse med dit lille barn, er det en god ide, at du forbereder dig grundigt, inden du tager af sted. Det er langt mere krævende at rejse med et lille barn end med et større, men der kan være mange forskellige grunde til, at du er nødt til det. Det kan være hvis du har bestilt en barselsrejse, hvor du, din partner og jeres lille barn skal nyde hinanden og al den tid, I har til at være en familie. Vi giver dig her fem gode råd til, hvordan du kan forberede dig bedst, og hvad der er godt at have med på rejsen med de helt små børn.

Svøb dit barn i en strækvikle


En strækvikle er en god mulighed for dig for at berolige dit lille barn og give det en god søvn på rejsen. Det er stressende for små børn at være i lufthavne og fly, hvor der er en masse nye indtryk og meget larm. En strækvikle efterligner livmoderens favntag ved, at den holder barnet helt tæt ind til din krop. Det er med til at berolige barnet. Når I kommer frem på rejsen, kan du med fordel erstatte klapvognen med en strækvikle. Der er mange steder i udlandet, hvor det er svært at komme frem med en klapvogn.

Vælg det rigtige tøj til destinationen


Der er mange steder, hvor det kan være svært at finde det rigtige babytøj, hvis I har glemt noget. Det er derfor en god ide, at I har rigeligt med tøj med til babyen, så den kan blive ordentligt klædt på. Det er altid en god ide, at I tager udgangspunkt i den destination, I skal til, men det er også en god ide at tage højde for, at det kan blive både varmere og koldere, end I regner med.

Hav noget mad med til baby


Hvis dit barn er så lille, at det udelukkende spiser modermælk, behøver du ikke at tænke så meget over at have mælk med. Hvis dit barn er begyndt at spise lidt grød og lignende, kan det være en god ide at have det med.

Medicin til babyer


Når du har en baby, er det rart, at du kan være forberedt på alle typer af situationer. Det gælder selvfølgelig også, hvis din baby bliver syg. Sørg derfor for at have det rigtige medicin med til din baby. På den måde slipper du for at skulle ud og købe noget på et apotek, hvor de muligvis ikke kan forstå, hvad du siger. 

Badetøj, der beskytter baby mod solen


Du kan få badetøj med indbygget UV-beskyttelse, der er med til at gøre, at din baby ikke bliver solbrændt, men alligevel kan nyde solen. Badetøjet dækker hele kroppen og gør derfor, at du stort set kan slippe for at smøre dit barn ind i solcreme. Det er noget, som de fleste børn hader, og som det derfor kan være rart at undgå.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Disse ting skal du huske på rejsen

Sommeren er over os, og rigtig mange danskere har lige fået ferie fra arbejdet og ser nu frem til at komme ud at rejse, så batterierne kan blive ladet op. Men først er der en række praktiske ting, der skal være styr på – kufferten skal nemlig pakkes....

Read More...

Find den optimale kuffert til din sommerferie

Sommerferien står for døren, og for mange danskere betyder det en rejse til udlandet for at nyde varmere himmelstrøg, gastronomiske oplevelser, spændende arkitektur, anderledes kultur eller noget helt femte. Danskerne er nemlig vilde med at rejse run...

Read More...

Rejs uden at neglene går i stykker – 3 gode råd

Mange af os elsker flotte, farverige ferienegle, men ved ligeledes hvor hamrende upraktiske de kan være. Det er ligeledes sjældent fremmed hvor beskadigede vores negle kan blive af en uge eller to i solen eller ved vandet. Du behøver heldigvis ikke g...

Read More...