Over du at købe AMC Aktier? Så kan du læse meget mere om virksomheden herunder og blive klogere på om det er den rigtige virksomhed for dine penge.

AMC er børsnoteret på den amerikanske børs New York Stock Exchange, og til trods for at de har tjent gode penge i 2021, har 2022 ikke været deres år. Deres aktie er faldet en hel del, og er faldet med mere end 80% alene i 2022, og tabt over 21USD pr aktie.

Prisen ligger nede omkring 5USD her i december, så hvis man har mod på det, så er der mulighed for at lave en god handel, ved køb af AMC-aktier, forudsat man har lavet sin research, og ved hvad man går ind til. AMC udbetaler ikke udbytte til deres aktionærer, så en eventuel gevinst forekommer kun ved kursstigninger. Hvis man er mere interesseret i aktier, kan inde på aktierdk.dk læse mere om hvilke aktier der er populære at investere i, samt hvilke platforme der er gode at bruge.

Her kan nævnes de danske platforme Nordnet og Saxo Investor, som begge giver god mulighed for at handle på både danske børser, men også på udenlandske børser. Der kan også nævnes platformen Etoro, som er en udenlandsk platform, hvor gebyrerne er meget mindre, end ved Nordnet og Saxo, men til gengæld indberetter Etoro ikke til det danske skattevæsen, som Nordnet og Saxo gør.

Dette er selvfølgelig med til at de danske platforme er en smule dyrere når det kommer til gebyrer, da de skal have flere hænder til at sidde og hjælpe.

Har du brug for mere viden om virksomheden eller aktier? Så kan du med fordel besøge vores side aktierdk.dk, hvor vi har skrevet om mere end 100 forskellige aktier og vi giver også vores synspunkt på den bedste handelsplatform til dig som nybegynder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.