Bevar dine ferieminder for altid

1 år siden |  0 comments  |  Ferie

Når man tager på ferie med sine børn og familie, så er man altid en smule opmærksom på, at det skal foreviges med en masse billeder. Der er altid minimum en forælder der er i gang med kameraet eller mobiltelefonen og klikker løs, så man kan få nogle uvurderlige familiebilleder. Sådan har det altid været og sådan bliver det ved med at være.

I gamle dage var disse billeder til fotoalbummet, som man så tog frem og nød sammen på de kolde vinteraftner, når man drømte sig langt væk til de varme ferier. Der var en slags hygge og fælles minder, som man bare ikke får, når man glor på en lille skærm eller ser billederne på Facebook.

Derfor har man nu muligheden for, at få lavet en personlige fotobog, hvor man foreviger sine ferieminder med børnene. Det virker måske lidt fjollet, når man jo bare kan få dem printet og sat i fotoalbummet. Men det er en sjov mulighed for at være kreativ og lave noget, som er personligt.

Den perfekte gaveidé


Hvis man har været på sommerferie uden bedsteforældrene, så kunne en personlige fotobog med billeder af børnebørnene være den oplagte gaveidé. Det er jo ikke alle, der bryder sig om at sidde med tablets og foran skærme. Her er fotobogen det perfekte.

Man kan være så kreativ som man ønsker og det viser modtageren, at man har tænkt over sagerne og gjort en indsats. Men det behøver ikke at være som gave. Man vil også selv få mange timers glæde, hvis man for altid kan nyde billederne af ens børn afsted på ferie. Gå ind på www.dinfotobog.dk allerede i dag og se hvordan, du kan lave din helt egen fotobog, med uforglemmelige minder.

Skab minderne


For at kunne have ferieminder, så skal man jo først på ferie og hvad kunne være bedre end at holde den hjemme i vores eget Danmark.

Selvom sommeren stadig er over os og solen skinner, så er det aldrig for tidligt, at begynde at tænke på juleferien. Julen er et populært tidspunkt at rejse bort på, men der er mange der også vælger at holde den herhjemme. Days har en lang række feriecentre i Danmark, hvor man kan holde en alternativ juleferie for hele familien.

Med sin egen feriehytte, der er proppet med alle de moderne bekvemmeligheder som man forventer, kan man holde en juleferie, som hele familien vil huske i mange år frem. Det behøver ikke altid være sydhavsøer, med grisefester og horder af turister. Danmark er et hyggeligt land og Dayz feriecentrene sørger for, at det bliver fremhævet ved juletid.

Days feriecentrene har masser af tilbud for både børn og voksne, så der er ingen der kommer til at kede sig på ferien. Følg linket her og book din juleferie allerede i dag, så du er sikker på at kunne holde en lidt anderledes jul. Din familie il takke dig og så er der god mulighed for, at der bliver en masse minder, som man kan forevige i sin nye fotobog.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan finder du den rette kuffert til sommerferien

Sommeren er nu for alvor ankommet, og det er derfor tid til at gøre forberedelserne til sommerferien klar. Dette betyder, at du først og fremmest skal få styr på dit rejseudstyr, så du kan blive klar til at tage en pause fra hverdagens strabadser og...

Read More...

Bliv klar til en campingferie i Italien

Der er stadig nogle måneder til sommer, men ikke desto mindre kan det være nødvendigt at starte planlægningen op allerede nu. Der kan være mange holdninger i familien, og det er ikke altid let at nå til enighed. Derfor kommer der her en mulighed, som...

Read More...

Huskelisten til de varme lande

Rejsen er bestilt, og du er snart klar til dit næste eventyr, som går mod de varme lande. Du ser frem til at nyde livet i varme omgivelser, hvor du kan slappe af ved poolen eller havet. Du glæder dig til at spise spændende mad, hvor du ikke selv skal...

Read More...