Når man tager på ferie med sine børn og familie, så er man altid en smule opmærksom på, at det skal foreviges med en masse billeder. Der er altid minimum en forælder der er i gang med kameraet eller mobiltelefonen og klikker løs, så man kan få nogle uvurderlige familiebilleder. Sådan har det altid været og sådan bliver det ved med at være.

I gamle dage var disse billeder til fotoalbummet, som man så tog frem og nød sammen på de kolde vinteraftner, når man drømte sig langt væk til de varme ferier. Der var en slags hygge og fælles minder, som man bare ikke får, når man glor på en lille skærm eller ser billederne på Facebook.

Derfor har man nu muligheden for, at få lavet en personlige fotobog, hvor man foreviger sine ferieminder med børnene. Det virker måske lidt fjollet, når man jo bare kan få dem printet og sat i fotoalbummet. Men det er en sjov mulighed for at være kreativ og lave noget, som er personligt.

Den perfekte gaveidé

Hvis man har været på sommerferie uden bedsteforældrene, så kunne en personlige fotobog med billeder af børnebørnene være den oplagte gaveidé. Det er jo ikke alle, der bryder sig om at sidde med tablets og foran skærme. Her er fotobogen det perfekte.

Man kan være så kreativ som man ønsker og det viser modtageren, at man har tænkt over sagerne og gjort en indsats. Men det behøver ikke at være som gave. Man vil også selv få mange timers glæde, hvis man for altid kan nyde billederne af ens børn afsted på ferie. Gå ind på www.dinfotobog.dk allerede i dag og se hvordan, du kan lave din helt egen fotobog, med uforglemmelige minder.

Skab minderne

For at kunne have ferieminder, så skal man jo først på ferie og hvad kunne være bedre end at holde den hjemme i vores eget Danmark.

Selvom sommeren stadig er over os og solen skinner, så er det aldrig for tidligt, at begynde at tænke på juleferien. Julen er et populært tidspunkt at rejse bort på, men der er mange der også vælger at holde den herhjemme. Days har en lang række feriecentre i Danmark, hvor man kan holde en alternativ juleferie for hele familien.

Med sin egen feriehytte, der er proppet med alle de moderne bekvemmeligheder som man forventer, kan man holde en juleferie, som hele familien vil huske i mange år frem. Det behøver ikke altid være sydhavsøer, med grisefester og horder af turister. Danmark er et hyggeligt land og Dayz feriecentrene sørger for, at det bliver fremhævet ved juletid.

Days feriecentrene har masser af tilbud for både børn og voksne, så der er ingen der kommer til at kede sig på ferien. Følg linket her og book din juleferie allerede i dag, så du er sikker på at kunne holde en lidt anderledes jul. Din familie il takke dig og så er der god mulighed for, at der bliver en masse minder, som man kan forevige i sin nye fotobog.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.