Bliv klar til den store safaritur

1 år siden |  0 comments  |  Ferie

Det er snart sommerferie, og I skal naturligvis være klar til ferien på alle punkter. Først skal I have klargjort hvilken form for ferie, I trænger til. Når det er gjort, skal alt det praktiske på plads, samt hvad I skal være opmærksomme på i forhold til den feriedestination, der er blevet valgt.
Har I været på den traditionelle charterferie nok gange, og er alle kroge af Danmark blevet besøgt, er det måske tid til at prøve noget helt nyt. Det nye kunne være en safaritur. Elsker I at udforske nye kulturer, elsker I varme og holder I af dyr? Hvis ja, så hop forbi www.nyati-safari.dk og forbered jer på oplevelser og en tur, der aldrig vil blive glemt.

Find den rigtige taske til rejsen


Er valget faldt på en safaritur, skal der selvfølgelig noget udstyr til. Det er vigtigt, at I har nogle rummelige og komfortable tasker, når I skal ud og rejse. Desuden gør det heller ikke noget, hvis taske ser godt ud. Besøg hjemmesiden her og find tasker, der kan opfylde alle de krav, der måtte være. På siden kan I finde et enormt udvalg af forskellige tasker. Der er tasken til byturen, til rejsen i det udfordrende terræn, men ligeledes er der kufferten, som kan holde på alt oppakningen.

Husk alle vacciner


Der en lang række vacciner, som er nødvendige, når I skal på safaritur i Afrika, hvis I vil undgå nogle af de sygdomme, de har dernede. Det er en rigtig god ide at få klaret dette i god tid, så det ikke bliver noget, som skal presses ind lige op til afrejsedagen. Det vil nemlig i mange tilfælde betyde, at I glemmer nogle andre vigtige ting – så få styr på vaccinerne hurtigt efter rejsen er bestilt.

Små praktiske ting til turen


En safaritur i Afrika er helt sikkert noget andet, end I kender det fra jeres ”all inclusive” rejser til Spanien. I skal nemlig rundt ude på savannen, og her er det vigtigt, at I har den rette udrustning med. For det første skal I selvfølgelig have noget tøj med, som giver gode bevægelsesmuligheder, men derudover skal I huske ting såsom lommelygte, kamera, kikkert, vandflasker, snacks og eventuelt en lommekniv. Der naturligvis lidt mere, men er dette med, når I bevæger jer rundt på savannen, er det en rigtig god start.

Har I lyst til en anderledes og spændende ferie i år, så tag på en safaritur til Afrika. Ovenstående er blot nogle af de ting, I skal være opmærksomme på inden jeres rejse.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Safari for alle: Kom helt tæt på til fods

Er du en globetrotter med en forkærlighed for det eksotiske, naturen og dyr? Med en eventyrlig safarivandring i Sydafrika har du mulighed for at opleve en safari til fods i et vildtreservat, hvor de vilde dyr kan bevæge sig frit rundt. En af Sydafr...

Read More...

Sådan kommer du til Madrid og ser Real Madrid spille

Har du en stor drøm om at se Ronaldo og de andre legender i aktion? Dette er langtfra umuligt, og det er sikkert langt nemmere, end du tror. Denne artikel vil prøve at give dig gode råd til forskellige måder, hvorpå du kan udleve denne drøm og stå...

Read More...

Tag til fantastiske Malaga

Mangler du inspiration til din næste ferie? Så skal du læse med her! Hvis du ikke har været i Malaga før, er det bare med at komme af sted. Den populære havneby byder på mange spændende oplevelser. Der er noget for alle hvad end man er til udsøgte ku...

Read More...