Det er snart sommerferie, og I skal naturligvis være klar til ferien på alle punkter. Først skal I have klargjort hvilken form for ferie, I trænger til. Når det er gjort, skal alt det praktiske på plads, samt hvad I skal være opmærksomme på i forhold til den feriedestination, der er blevet valgt.
Har I været på den traditionelle charterferie nok gange, og er alle kroge af Danmark blevet besøgt, er det måske tid til at prøve noget helt nyt. Det nye kunne være en safaritur. Elsker I at udforske nye kulturer, elsker I varme og holder I af dyr? Hvis ja, så hop forbi www.nyati-safari.dk og forbered jer på oplevelser og en tur, der aldrig vil blive glemt.

Find den rigtige taske til rejsen

Er valget faldt på en safaritur, skal der selvfølgelig noget udstyr til. Det er vigtigt, at I har nogle rummelige og komfortable tasker, når I skal ud og rejse. Desuden gør det heller ikke noget, hvis taske ser godt ud. Besøg hjemmesiden her og find tasker, der kan opfylde alle de krav, der måtte være. På siden kan I finde et enormt udvalg af forskellige tasker. Der er tasken til byturen, til rejsen i det udfordrende terræn, men ligeledes er der kufferten, som kan holde på alt oppakningen.

Husk alle vacciner

Der en lang række vacciner, som er nødvendige, når I skal på safaritur i Afrika, hvis I vil undgå nogle af de sygdomme, de har dernede. Det er en rigtig god ide at få klaret dette i god tid, så det ikke bliver noget, som skal presses ind lige op til afrejsedagen. Det vil nemlig i mange tilfælde betyde, at I glemmer nogle andre vigtige ting – så få styr på vaccinerne hurtigt efter rejsen er bestilt.

Små praktiske ting til turen

En safaritur i Afrika er helt sikkert noget andet, end I kender det fra jeres ”all inclusive” rejser til Spanien. I skal nemlig rundt ude på savannen, og her er det vigtigt, at I har den rette udrustning med. For det første skal I selvfølgelig have noget tøj med, som giver gode bevægelsesmuligheder, men derudover skal I huske ting såsom lommelygte, kamera, kikkert, vandflasker, snacks og eventuelt en lommekniv. Der naturligvis lidt mere, men er dette med, når I bevæger jer rundt på savannen, er det en rigtig god start.

Har I lyst til en anderledes og spændende ferie i år, så tag på en safaritur til Afrika. Ovenstående er blot nogle af de ting, I skal være opmærksomme på inden jeres rejse.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.