Der er mange som drømmer om at opleve Thailand, og deres meget specielle kultur. Der er også mange som lader sig stoppe i denne drøm, dels fordi landet er så langt væk, men især fordi mange tror at en ferie i Thailand er meget dyr. Dette er dog ikke nødvendigvist rigtigt. Thailand er meget langt væk, og det er derfor også ofte dyrt og tidskrævende at flyve derned. Men det er dog vigtigt at huske på, at der ofte er mulighed for at booke billige flybilletter til Bangkok, som er Thailands hovedstad. Bangkok er et meget velbesøgt feriested, også for danskere, derfor er der ofte mulighed for at finde nogle billige billetter derned, fordi de forskellige flyselskaber konkurrerer i prisen på flybilletterne.

Billigt hotel i Bangkok

Udover at man ofte kan finde nogle billige flybilletter til Bangkok på grund af konkurrencen imellem de forskellige flyselskaber, er der også mulighed for at bo meget billigt når først man er dernede. Bangkok lever på deres turister, og der er mange hoteller i byen. Det er meget billigt at bo på hotel i Bangkok, men det skal dog nævnes, at det ikke er en god ide at vælge de billigste steder, da de ikke altid lever op til de standarter som man som dansker vil leve under. Hvis man vælger en af deres halvdyre hoteller, får man virkelig også meget for pengene, og dette kan give nogle helt unikke minder om ferien. Selvom det kan være lidt dyrt at flyve til Bangkok i forhold til andre destinationer i Europa, så er det væsentligt at medregne hvad det vil koste at leve i landet. Det er meget billigt at leve i Bangkok, oplevelser, mad og hotel koster nærmest ingenting, og derfor kan man, med billige flybilletter, gør en ferie i Bangkok til en af de billigste ferier man har været på.

Det skal man være opmærksom på

Thailændere har en meget anderledes kultur i forhold til os danskere. Dette gør det også til et helt fantastisk spændende land at besøge, men der er også nogle ting man skal være opmærksom på. I Bangkok er der stor forskel mellem rig og fattig, og de fattige er meget fattige. Dette bevirker at der er en høj kriminalitet, og en hvid turist er et oplagt mål til at røve. Derfor er det vigtigt at sørge for at bevæge sig i befærdede områder, og gerne steder hvor de er vant til turister. Der er mange gade køkkener i Bangkok, og maden kan virke fristende. Der er mange der har oplevet at blive syge hele ferien på grund af noget de har spist, og derfor er det vigtigt at være opmærksom på hygiejnen fra det sted man køber sin mad. Thailændere har slet ikke samme syn på mad hygiejne som vi har i Danmark, og derfor kan en sart dansk mave hurtigt blive forgiftet af maden i landet. Vær opmærksom på hvor længe kødet har ligget uden for køl, da det ofte er her der er problemer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.