Ferie i USA? Besøg magiske Florida

Billeje

1 år siden |  0 comments  |  Ferie

Hvis du ikke er en af de mange danskere, der skal sydpå henover sommeren, fortvivl ej, for Florida er mindst lige så fantastisk at opleve i månederne i løbet af efteråret og vinteren. Så slipper du også for de afsindige høje temperaturer og luftfugtigheden, som kan blive for meget, for selv den mest inkarnerede amerikaner. Hvis du planlægger en ferie til USA, kan du med fordel besøge Florida, som har alverdens forskellige oplevelser at byde på. Læs denne artikel, hvor vi guider dig til din tur rundt i Florida.

Lej en bil


Florida er fantastisk, men dækker også rigtig mange kvadratkilometer, og du kan derfor gøre klogt i at leje en bil, når du skal afsted. På denne måde kan du nemt komme rundt og opleve alle de ting, du har på dagsordenen. Der er dog heller ikke længere, end du at uden problemer kan komme fra A til B i en bil. Lær mere om billeje i USA, så du ved, hvordan du skal bære dig ad, og hvilke regler der er gældende for dig.

Key West


Når du lejer en bil, bliver du nødt til at køre et smut til Key West. Selvom det er Floridas sydligste punkt, endda USA’s sydligste punkt, vil køreturen ikke føles uendelig. Køreturen derned er simpelthen unik i sig selv, da du kommer til at køre på mindre øer hele vejen derned. Udsigten er uimodståelig og naturen fantastisk. Når du kommer til Key West, vil du kunne opleve et helt specielt miljø, hvor huse og arkitektur adskiller sig fra resten af Florida, og byens mange røverhistorier er mere end underholdende.

Everglades


Hvis du vil opleve natur og krokodiller, skal du besøge Everglades, som er statens største nationalpark. Her vil du med garanti få minder for livet, hvor du kan opleve dyrene og naturen helt tæt på. Og det bedste ved det hele er, at hvis du rejser i efteråret eller vinteren, vil turen dertil blive bedre, da krokodillerne er dovne og trætte i sommermånederne grundet de høje temperaturer. Du vil altså få langt mere for penge, hvis du besøger nationalparken udenfor de varme sommermåneder.

Disney World


Måske du har været i Disney World i Paris, eller også tænker du, at dette absolut ikke er noget for dig. Disney World, som er beliggende i Orlando, kan dog på inden måde sammenlignes med parken beliggende i Paris, grundet størrelsen. Og du vil per automatik blive forvandlet til et barn på 10 år, når du besøger parken, da den helt specielle stemning vil indtage din krop og sind på få minutter. Du skal dog være klar på at smide en god portion penge efter en tur i Disney World, da bare entreprisen ligger i den høje ende.

Shopping


Hvis du elsker at shoppe, er Florida også det rette sted for dig – det største ’outlet mall’ i hele USA er nemlig beliggende i Florida, så du har rig mulighed for at tage en masse gode shopping-fund med hjem til Danmark.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Prøv noget nyt; tag på en togrejse

Det er ikke unormalt for de fleste danskere, at de tager på en ferie én gang om året. Hvad der dog heller ikke er unormalt er, at mange af disse danskere ender med at tage afsted til enten samme lokation eller på samme måde år efter år. For mange er...

Read More...

Tips til rejsen med baby

Stort tillykke med familieforøgelsen! Det er altid spændende at få en lille ny, og ofte betyder det at tilværelsen bliver vendt på hovedet. Du kan måske ikke feste hver weekend længere, men der er mange af d...

Read More...

Bliv klar til en campingferie i Italien

Der er stadig nogle måneder til sommer, men ikke desto mindre kan det være nødvendigt at starte planlægningen op allerede nu. Der kan være mange holdninger i familien, og det er ikke altid let at nå til enighed. Derfor kommer der her en mulighed, som...

Read More...