Noget af det mest irriterende er at skulle vente, og kan du finde på et mere kedeligt og irriterende sted at skulle vente end i en lufthavn, når der er forsinkelser på flyet? Derfor er det en god idé at have nogle ting/idéer til, hvordan du skal fordrive din ventetid, når du oplever uventede forsinkelser. Mangler du idéer, kan du med fordel læse med her – du får nemlig en lille guide med 4 tips til at fordrive ventetiden, når flyet er forsinket.

Benyt den gratis wi-fi i lufthavnen til at vinde penge

I langt de fleste lufthavne, kan du let få adgang til gratis wi-fi, som du kan tilslutte din smartphone, tablet eller computer. På den måde kan du altså let få adgang til internettet, når du sidder og venter på det forsinkede fly. Med wi-fi på din computer, tablet eller smartphone kan du altså let få adgang til diverse online casinoer, hvor du kan vinde penge på diverse spillemaskiner. Du kan på den måde faktisk vinde omkostninger til din ferie, imens du sidder og venter på at dit forsinkede fly skal ankomme.

Tag et kig rundt i lufthavnen og området

Hvis I har fået af vide, hvor lang tid der går før flyet ankommer til lufthavnen, kan I med fordel udnytte tiden fornuftigt, og tage et kig rundt omkring i lufthavnen eller i området omkring lufthavnen. Alt efter hvor lang tid der går før I skal afsted, kan I gå på opdagelse i lokalområdet – I kan med fordel gå udenfor lufthavnens bygninger, hvis I skal vente i flere timer før flyet ankommer og I skal afsted. Hvis der dog kun er en kort ventetid, kan I med fordel blot tage en tur rundt i lufthavnen.

Tag en lur

Når I oplever flyforsinkelse, kan I ligeså godt udnytte tiden fornuftigt. Det kunne ske ved at tage en lur og på den måde få noget søvn og være mere frisk, når I endelig kommer frem til jeres destination. Hvis I ønsker at tage en lur i lufthavnen, så husk at sætte vækkeur og eventuel medbring tæpper.

Husk kompensationen

Hvis I oplever store forsinkelser på jeres fly, så kan det være I kan opnå kompensation i form af pengeudbytte. Hvis I er blevet flere timer forsinket, kan mange mennesker få deres aftaler annulleret og aflyst, hvilket flyselskaberne skal kompensere. Det sker igennem en generel kompensationen, som alle kan udnytte selvom de ikke lider nogle tab ved et forsinket fly. Så ved meget forsinkede fly – husk at undersøge om I kan opnå kompensation og derved gøre jeres ferie eller rejse en del billigere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.