Gode ting at pakke til rejsen som senior

3 måneder siden |  0 comments  |  Ferie

Der er mange aspekter af et liv som senior. Der er både opture og nedture, og så er der fordele og en række ulemper. Engang var man meget alene med at håndtere de mange forandringer, som kan ske i både krop og sjæl.

Men på grund af internettets indtog er der nu en helt anden mulighed for at dele erfaringer og tanker. Der findes en række hjemmesider hvor man både kan finde råd og professionel vejledning, men også kan fortælle egne anekdoter og snakke med andre i samme situation.

Godt at vide inden rejsen


En ting man kan få noget information om er, hvad der er godt at have med på rejsen. Som ældre er der nogle fysiske forhold som man er nødt til at tage i betragtning, og i denne sammenhæng er der noget udstyr og nogle hjælpemidler, som man med fordel kan pakke.

Her er det en god idé at lytte til andre seniorer, som måske allerede har været på ferie. Er der ikke nogen blandt ens venner, så er der helt sikkert nogen blandt fremmede på internettet. Man kan også kigge på diverse salgssider for ældreudstyr. For at hjælpe dig med et overblik kommer her tre af de mest populære forslag.

Tril en tur med rollatoren under ferien


Er du gangbesværet er en rollator et must. Du bruger den sikkert allerede derhjemme, så hvorfor ikke bare tage den md på ferien? Det er der nogen, som vælger ikke at gøre, fordi de mener, at det er for besværligt.

Det kræver lidt ekstra planlægning at have en rollator med, men det er på ingen måde umuligt. Kører man selv kan den nemt pakkes i bilen, og flyver man, så kan man lave en særlig aftale med flyselskabet om at få den med.

Bær tingene rundt i din indkøbstrolley


En anden ting som kan være god at have med, er en trolley til indkøb. En indkøbstrolley er egentlig beregnet til indkøb, men den kan bruges til at transportere alle mulige praktiske ting rundt.

Det gode ved en trolley er at den er rummelig og god at gå med. Den belaster således ikke skuldre og ryg særlig meget, og den er perfekt for en ældre person at have med på tur. Typisk kan man også have en masse ting i den – for eksempel til en lækker picnic eller udstyr til stranden.

Skal du flyve? Så pak støttestrømperne


Alle mennesker har faktisk godt af at bruge støttestrømper under en længere flyvetur. Højden og den længerevarende immobilitet bevirker nemlig, at man kan få rigtig meget væske i fødder og ben. For unge mennesker betyder dette ikke så meget, men for gamle mennesker kan det være farligt.

Et par gode støttestrømper minimerer risikoen for ubehagelige oplevelser på flyet. Det er en nem, billig og diskret måde at rejse mere sikkert og mere behageligt, og derfor er de et must for enhver senior.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Safari for alle: Kom helt tæt på til fods

Er du en globetrotter med en forkærlighed for det eksotiske, naturen og dyr? Med en eventyrlig safarivandring i Sydafrika har du mulighed for at opleve en safari til fods i et vildtreservat, hvor de vilde dyr kan bevæge sig frit rundt. En af Sydafr...

Read More...

Sådan kommer du til Madrid og ser Real Madrid spille

Har du en stor drøm om at se Ronaldo og de andre legender i aktion? Dette er langtfra umuligt, og det er sikkert langt nemmere, end du tror. Denne artikel vil prøve at give dig gode råd til forskellige måder, hvorpå du kan udleve denne drøm og stå...

Read More...

Tag til fantastiske Malaga

Mangler du inspiration til din næste ferie? Så skal du læse med her! Hvis du ikke har været i Malaga før, er det bare med at komme af sted. Den populære havneby byder på mange spændende oplevelser. Der er noget for alle hvad end man er til udsøgte ku...

Read More...