Går du og drømmer om, at lade dig dominere af din partner, men ved ikke helt, hvordan du skal få bragt det på bane, er en weekend getaway med små overraskelser af den lidt krydrede slags måske svaret?

Vi har alle frække fantasier. Som regel er det noget vi holder for os selv, men hvad med at leve dem ud med din partner på en skøn, fræk weekend, hvor I giver fuld lods for lysterne.

Blid S/M

Der er rigtig mange, der fantaserer om at lade sig dominere eller være den dominerende i den seksuelle akt. Er du ikke erfaren indenfor s/m, er det dog rigtig vigtigt, at du stoler fuldt ud på din partner, når I begynder at eksperimentere.

Der findes nemlig rigtig mange spændende og pirrende måder at prøve fantasien af sammen.

Hvis I ønsker helt frie og uhæmmede rammer, kan en weekend væk fra hverdagen være løsningen. Find et sted, der kan blive en del af jeres leg og book jer ind.

Så har I tid til at forberede jer og finde de ting I ønsker at inddrage i jeres frække eksperimenter.

En af de populære stykker legetøj, når det kommer til s/m er en såkaldt gagball og er I nybegyndere er en lille model af latex et godt sted at starte. At lade sig iføre en gagball eventuelt med harness eller rem, betyder, at du overlader en stor del af kontrollen til din partner, hvilket kan være en skøn måde at bytte om på rollerne fra hverdagen.

Den søde smerte

Skal der lidt flere frække lækkerier med i kufferten er brystklemmer et andet godt udgangspunkt for jer. Læs mere om dem på siden her.

Det er en blid introduktion til smerte i forbindelse med sex. Er det noget du og din partner finder pirrende, er det et sjovt stykke legetøj at udforske sammen.

Der findes mange forskellige former for klemmer og de giver alle en helt unik form for stimuli. Fælles for dem alle er dog, at de er med til at gøre brystvorterne mere følsomme og giver en let, dunkende smerte, når de fjernes. Vær opmærksom på, at jo større en flade de klemmer på, des mindre intens bliver smerten, når de tages af.

Bliv klogere på sex

Er I enige om at udforske jeres fantasier og give den fælles lagengymnastik at pift, så har I god grund til at læse med her. Det er nemlig en rigtig god ide, at I sammen sætter jer ned og bliver klogere på sex.

På den måde kan I lære hinanden endnu bedre at kende og derigennem få det bedst mulige grundlag for at skabe en skøn oplevelse sammen.

Tillid er den vigtigste faktor, når I beslutter jer for at tage denne form for rejse sammen. Derfor skal I kunne tale åbent sammen uden at fordømme eller væmmes ved hinanden.

Vær åbne og ærlige, det kan blive starten på en ny og hed livsstil for jer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.