Mange af os elsker flotte, farverige ferienegle, men ved ligeledes hvor hamrende upraktiske de kan være. Det er ligeledes sjældent fremmed hvor beskadigede vores negle kan blive af en uge eller to i solen eller ved vandet. Du behøver heldigvis ikke gå ned på flotte fingre, bare fordi du rejser udenlands. Her er tre gode råd til at holde dine negle sunde samt forslag til, hvordan du kan dekorere dem på en rejsevenlig måde.

Gode råd til stærke negle

Sørg først og fremmest for, at dine hænder, neglebånd og negle er fugtede og sunde. Varme og saltvand kan hurtigt udtørre og sprække uden omkring neglene samt gøre neglene mere tilbøjelige til at knække. De mister ligeledes hurtigt deres naturlige shine i varmen. Sørg derfor for at have en god hånd- og neglecreme med i strandtasken, så du altid kan fugte dine hænder på ny, når du kommer op fra det saltede havvand eller poolen fyldt med klor, der også udtørrer. Et andet godt råd er, at spise sundt og nærende.

Det kan være fristende at hoppe i slikskålen med begge ben, når man er ude og rejse, men dine negle kræver altså en sund og varieret kost, for at være så stærke som mulige. Sørg derfor for at få nogle vitaminer og mineraler indenbords når du rejser, for at holde dine negle i tip-top stand. Drik også nok vand. Det sidste gode rejseråd til dine negle, er at sørge for at file neglene og påsmøre et eller flere lag gennemsigtig negleforstærker, inden du rejser afsted. Du kan evt. lægge en lak over, for at afslutte med en blank top-coat. Så er både dine negle og din nypåførte lak beskyttet mod vind og vejr på rejsen.

Flotte ferienegle uden problemer

Der er ikke noget værre end at have dekoreret flotte negle, men det kan også være vanvittigt upraktisk at slæbe tunge kufferter eller anden rejsebagage med flotte sten og perler på neglene. Ikke nok med, at de kan hænge fast i alverdens ting, så er de også tilbøjelige til at falde af under for meget pres. Som alternativ kan du dekorere dine negle, når du er ankommet til din slutdestination. Minta har mange fede neglelakker, som passer perfekt til den farverige feriebikini, du har længtes efter at flashe i alle vintermånederne. Prøv for eksempel en glitrende orange

Som alternativ kan du købe nail art som du først putter på når du er kommet på ferie. Prøv eksempelvis de populære aftryk, kaldet stampings, som med et enkelt tryk på neglen afsætter et motiv på overfladen af din neglelak. Det er let og bekvemt, ligesom det heller ikke hænger fast i høj, vådt hår eller badehåndklæder på ferien. Det er ganske enkelt problemfri dekoration og en hurtig genvej til flotte ferienegle! Du vælger ganske enkelt bare en stamping farve, som ligner en neglelak samt den pakke af motiver, du ønsker at dekorere dine negle med.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.