Har du en stor drøm om at se Ronaldo og de andre legender i aktion? Dette er langtfra umuligt, og det er sikkert langt nemmere, end du tror.
Denne artikel vil prøve at give dig gode råd til forskellige måder, hvorpå du kan udleve denne drøm og stå blandt 80.000 andre mennesker, når Real Madrid laver magi nede på banen.

Enkelt billet eller komplet fodboldrejse?

Du skal først og fremmest overveje, om du er til gør-det-selv, eller om du godt kan lide, at andre gør det for dig.
Du skal nemlig vælge, om du vil købe din billet selv og stå for alt det praktiske selv, eller om du ønsker at købe en komplet pakke. Hvis du køber din billet selv, så køber du både fordele og ulemper. Det giver naturligvis en vis frihed, da alle rejsemuligheder og hotelmuligheder er åbne for dig, men der er også visse ulemper. Hvis du ikke har været i Spanien før, så kan det være en god ide, at turen er planlagt af kompetente mennesker, som er eksperter i dette område. Herudover kan du være 100% sikker på, at der er taget hånd om selv den mindste detalje, hvis du vælger at købe en fodboldrejse, hvor alt er inkluderet.

Oplev Santiago Bernabéu på tætteste hånd

Spaniens største by med Europas tredje største stadion. Det er helt sikkert noget, som du gerne vil opleve. Der oser altid af god stemning på Bernabéu, og første gang du går op ad trappen og kan se grønsværen, så vil du uden tvivl mærke et sus i maven, ligesom så mange andre tusinde mennesker før dig. Det er bare en helt speciel oplevelse, som du ikke vil gå glip af.
Der er plads til hele 85.500 tilskuere på Santiago Bernabéu, så hvis du gerne vil have dine venner eller din familie med på fodboldrejsen til Madrid, så er der nok også plads til dem.

Er du en ægte fan? Så læs med her

Når du nu har besluttet dig for at tage turen til Madrid, så er du uden tvivl en engageret fan, men er du en ægte fan? Så skal du nemlig også opleve disse ting:

  • Stadion-tour
    Du kan få lov til at gå rundt og udforske hele stadion på egen hånd og komme helt tæt på der, hvor legenderne løber rundt og skaber magien. Du kan endda få lov at kigge ind i omklædningen og gå en tur igennem spiller tunnelen og føle suses, når du når ud på banen. Så hvis du gerne vil opleve hver en krog af dette fantastiske stadion, så er en stadion-tour uden tvivl en mulighed for dig.
  • Museum
    I stadionmuseet kan du læse alt om Real Madrids historie, se billeder og meget mere. Her kan en rigtig fan blive endnu klogere, og man kan naturligvis købe en lille souvenir med hjem til Danmark, så man altid har et minde om denne fantastiske fodboldrejse.

Lyder ovenstående godt? Så se her: Real Madrid fodboldrejse

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.