Hvis du leder efter et skisportssted, der har det hele, er Saalbach det rette sted for dig. Med 140 kilometer blå pister, 112 kilometer røde pister og 18 kilometer sorte pister er der noget for enhver smag. Og med hele 70 lifte i området er det nemt at komme til tops uden alt for lange liftkøer. Så hvad venter du på? Book din skiferie i Saalbach i dag!

Saalbach er et af Østrigs største skisportssteder. Det ligger i delstaten Salzburg, i landets vestlige delstat. Feriestedet består af to landsbyer, Saalbach og Hinterglemm, som er forbundet af et netværk af liftsystemer og pister.

Der er i alt 200 km pister at udforske, samt mange off-piste muligheder. Resortet er også hjemsted for Østrigs største halfpipe. Ud over skiløb og snowboarding tilbyder Saalbach en række andre aktiviteter såsom skøjteløb, kælkning og snesko.

Der er også et omfattende netværk af langrendsløjper. Med så meget at byde på er det ikke underligt, at Saalbach er et af Østrigs mest populære skisportssteder.

Saalbach er perfekt for alle – fra nybegyndere til eksperter

Skiferie Saalbach Hinterglemm er et af de mest populære skisportssteder i Østrig, og det er nemt at se hvorfor. Feriestedet har noget for enhver smag, fra begyndervenlige pister til udfordrende sorte pister.

Og med et stort udvalg af restauranter, barer og butikker er der altid noget at lave uden for pisterne. Resortet er også forbundet med den nærliggende by Hochglemm, så du kan udforske endnu mere af det fantastiske landskab.

Uanset om du er en erfaren skiløber, eller om du lige er begyndt, er Saalbach det perfekte sted at nyde noget tid på pisterne. Så hvad venter du på? Book din skiferie i dag!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.