Er du en globetrotter med en forkærlighed for det eksotiske, naturen og dyr? Med en eventyrlig safarivandring i Sydafrika har du mulighed for at opleve en safari til fods i et vildtreservat, hvor de vilde dyr kan bevæge sig frit rundt. En af Sydafrikas mest berømte vildtreservater er Kruger National Park, som er på cirka 10.000 ha. Du kan derfor være sikker på at få en anderledes og eksklusiv oplevelse, hvor du kommer helt tæt på løver, zebraer og næsehorn. I dette indlæg kigger vi nærmere på Sydafrikas fantastiske muligheder for safari-tours til fods.

Oplev “The Big 5” på de smukke vandreture

Er du ikke bange for at overnatte i det fri? Overnatninger i en teltlejr gør det muligt for jer at komme helt tæt på og få noget ekstra ud af oplevelsen, og en frokost eller siesta i bushen er en helt særlig oplevelse i omgivelser, der er så langt fra Danmark, som man overhovedet kan komme. Der er mange muligheder i Kruger National Park, som er en af de mest populære destinationer, når snakken falder på safari i Sydafrika. I kan tage på safaridag i de åbne safaribiler, hvor I observerer de vilde dyr i deres naturlige omgivelser, herunder selvfølgelig “The Big 5” – elefanten, løven, leoparden, næsehornet og bøflen, der er de fem farligste dyr at jage til fods. Disse dyr (og mange flere) kan du opleve på en spændende safaritur.

En perfekt krølle på safarituren er de fantastiske sundowners og savannen om aftenen/natten. Nyd de smukke stjerner på Lion King og en natsafari, der er helt anderledes end safarien, der foregår om dagen. Du oplever andre dyr, der er aktive om natten, og du oplever dermed en hel anden verden.

Tag familien med – safari for alle

At opleve savannen og de mange dyr er en oplevelse, der er alle forundt, og du kan sagtens tage kæresten/ægtefællen og børnene med. Tag fx forbi en lokal afrikansk landsby, mød de imødekommende indbyggere, og få en kulturel oplevelse ud over det sædvanlige. I kan se den smukke solnedgang fra de åbne safaribiler og få en fantastisk udsigt fra et velvalgt udsigtspunkt.

En safari bør naturligvis også opleves til fods. Bushvandringer med professionelle rangere, der står klar til at guide dig og din familie eller dine venner, når I skal ud og opleve den storslåede natur og de smukke dyr, er et sikkert hit blandt familier, så det er bestemt en overvejelse værd. Vandreturene foregår i tempo, hvor alle kan følge med.

Har du lyst til pool og plads til alle, er der også mulighed for det. Du kan tilpasse safarituren, så den passer til netop jeres behov og præferencer. Med tilvalg har du yderligere mulighed for at tilpasse turen. Impalajagt og golf er blot to ud af mange muligheder for tilvalg. Du kan desuden nemt kombinere safarieventyret med andre rejsemål såsom Cape Town, Zanzibar og mange andre steder. En safaritur er en helt enestående måde at komme tæt på naturen, så pak din kuffert, og drag af sted mod Sydafrika for at opleve den ”ægte” vare.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.