Er du i tvivl om, hvor sommerferien skal gå hen næsten gang. Skal det være Europa, Asien eller USA? Her kan du læse om, noget af det du kan opleve de forskellige steder, og hvilke fordele og ulemper, der kan være ved de forskellige rejsedestinationer.

EUROPA – LIGE I DIN BAGHAVE

Skal sommerferien afholdes i Europa, så er rejsetiden og udgifterne højst sandsynligt mindst her. Du kan komme ganske billigt rundt i Europa, selvom priserne i sommersæsonen selvfølgelig er en smule højere, end de er på andre årstider. Rejsetiden er langt kortere, end hvis du skal flyve til Asien eller USA. I Europa kan du opleve mange forskellige lande, der hver især har noget helt specielt et byde på. Vil du gerne sydpå, hvor der er større garanti for varme temperaturer, så kan du tage til Italien, Spanien, Grækenland eller Kroatien f.eks. I Barcelona i Spanien kan du få en fed storbyferie, mens du i Italien kan opleve massere af antikke skulpturer og bygningsværker med høj historisk værdi. Du kan også tage en kortere flyvetur til Tysklands hovedstad Berlin, der er en af danskernes favoritter med lækker mad, gode priser og kort rejsetid.

Asien – billig kvalitet for alle

Skal sommerferien gå til Asien, så kan du forvente dig mere end høje temperaturer. Asien er som regel mere populær i vintermånederne, hvor temperaturerne ikke er helt i vejret. I Asien kan du opleve meget forskelligt. Der er enorme storbyer, overvældende smuk natur, lækker mad og massevis af kulturoplevelser. De mest populære rejsedestinationer i Asien er Thailand, Vietnam, Filippinerne, Indien, Kina og Japan. Rejsetiden til Asien er meget lang, og du kan let komme til at skulle bruge et halvt døgn i en flyver. Flybilletterne er derfor også en del dyrere, til gengæld er det utroligt billigt at både bo på hotel og spise ude i de fleste asiatiske lande. Skal rejsen gå til Asien, så skal du være opmærksom på, om du skal have visum og om du skal have eventuelle vacciner, der kan være nødvendige.

USA – UDLEV DEN AMERIKANSKE DRØM

USA er for mange en populær rejsedestination. I USA kan man besøge mange forskellige stater, der hver især har noget helt forskelligt at byde på. En af de mest populære destinationer er New York, der byder på storbyshopping, massere mennesker og massevis af oplevelser. Los Angeles er en anden populære destination med Hollywood som en af hovedseværdighederne. I Florida kan du opleve smukke sandstrande, komme tæt på alligatorer, besøge Disney World og meget andet. En anden sydstat er Arizona, hvor du blandt andet kan besøge og opleve det berømte Grand Canyon, der er en 1.600 meter dyb kløft med en flot rød farve. Prisniveauet i USA er meget svingende, det kommer an på, hvor du befinder dig, og hvad du foretager dig. Eksempelvis er Las Vegas meget dyrt. Maden i USA er en destination i sig, og her er store oplevelser at komme efter, uanset hvilken stat du besøger. Flybilletterne til USA kan efterhånden være forholdsvis billige, og du kan f.eks. flyve direkte fra København til New York uden mellemstop.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.