Tag til fantastiske Malaga

11 måneder siden |  0 comments  |  Ferie

Mangler du inspiration til din næste ferie? Så skal du læse med her! Hvis du ikke har været i Malaga før, er det bare med at komme af sted. Den populære havneby byder på mange spændende oplevelser. Der er noget for alle hvad end man er til udsøgte kulinariske oplevelser, action og noget med fart på, afslapning, shopping eller måske bare lidt af det hele.

Malaga er en by, der ligger på Spaniens sydspids. Byen ligger på den populære Costa del Sol-kyst. Byen er perfekt, da den byder på lidt af det hele. Det er den perfekte destination, hvis man vil ligge og nyde solen, men der er også noget til dem, der hellere vil ud og opleve noget. Læs med her og bliv inspireret til spændende oplevelser i Malaga. Hvis du bliver inspireret kan du finde flybilletter til Malaga lige her.


Ren afslapning i solen


Når man kommer til Spaniens dejlige sol, er det første mange nok har lyst til blot at slappe af og nyde livet. Du finder mange muligheder for total afslapning i Malaga. Hvis du vil have en ferie med afslapning kan du starte med at bo på et af de mange luksuriøse hoteller. Mange af disse har flotte spa og wellness områder, hvor du kan komme helt ned i gear.

Hvis du ikke kommer til at bo på et hotel, der har deres egen spa afdeling, skal du ikke frygte. Der findes mange lækre spa og wellness centre i byen og op af kysten. Hvis det skal være noget helt specielt, skal du gå efter et wellness center, der tilbyder de autentiske arabiske bade. Det er ikke kun i de arabiske lande disse traditionelle behandlinger kan nydes. Forkæl dig selv og din krop med lækre wellness behandlinger.


Den botaniske have og tapas


Når du er total afslappet i hele kroppen, er det måske på tide at opleve lidt af den spændende by. Hvis du vil opleve noget specielt, skal du tage i den botaniske have. Den botaniske have i Malaga er en af verdens smukkeste, og her kan du helt sikkert få mange timer til at gå med at kigge på alle de smukke blomster og planter.

For at komme til den smukke have skal du blot køre et par kilometer ud af centrum. Her ankommer du til Malagas botaniske have, Jardin Botanico Conception. Når du træder ind i haven vil du hurtigt opdage, hvorfor netop denne bliver betragtet som en af verdens bedste botaniske haver. De hundredvis af blomster og planter fra alle dele af verden vil vælte dig omkuld.

Når du er færdig med at nyde de mange flotte blomster, skal du ikke snyde dig selv for en lækker tapasanretning. Den spanske tapas er kendt i hele verden, så det er selvfølgelig et must at smage en ægte spansk tapasanretning, når du besøger Malaga. I byen finder du nogle af Spaniens bedste tapasrestauranter. Her kan du finde et udsøgt udvalg af traditionelle spanske tapasretter der kan få dine tænder til at løbe i vand.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Safari for alle: Kom helt tæt på til fods

Er du en globetrotter med en forkærlighed for det eksotiske, naturen og dyr? Med en eventyrlig safarivandring i Sydafrika har du mulighed for at opleve en safari til fods i et vildtreservat, hvor de vilde dyr kan bevæge sig frit rundt. En af Sydafr...

Read More...

Sådan kommer du til Madrid og ser Real Madrid spille

Har du en stor drøm om at se Ronaldo og de andre legender i aktion? Dette er langtfra umuligt, og det er sikkert langt nemmere, end du tror. Denne artikel vil prøve at give dig gode råd til forskellige måder, hvorpå du kan udleve denne drøm og stå...

Read More...

Flyet er forsinket - 4 tips til at fordrive ventetiden

Noget af det mest irriterende er at skulle vente, og kan du finde på et mere kedeligt og irriterende sted at skulle vente end i en lufthavn, når der er forsinkelser på flyet? Derfor er det en god idé at have nogle ting/idéer til, hvordan du skal ford...

Read More...